Arkiv Aktiviteter 2011/12

Onsdag, den 12. oktober 2011 kl 19.30

Evt. forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen indsendes til formanden senest 10 dage før afholdelsen.

Kun for medlemmer.

Se dagsorden her

Der er ingen indkomne forslag.

Se referat her 


Ca. Kl. 20.30 Foredrag.
"Prostitution i Danmark 2011 ud fra en NGO-vinkel og ud fra en politimæssig vinkel."

Ved vicepolitiinspektør Kirsten Fischer, Fyns Politi.

Gæster er velkomne.

Onsdag, den 9. november 2011 kl 19.30


Bedemanden fra Kerteminde - Niels Peter Holm
holder foredrag:
"Jeg elsker den brogede verden"
Niels Peter Holm har arbejdet som bedemand i 15 år.

Gæster er velkomne.

Onsdag, den 11. januar 2012 kl 19.30

Peter Qvortrup Geisling vil give os en sjov aften, for ”Humor skulle jo være så sundt”.
Han har en del sjove og tankevækkende historier fra sit arbejde med bl.a. Lægens Bord.
”Livet går alt for stærkt, så jeg vil forsøge at give de gode folk fra Strib og omegns liv et serviceeftersyn”, siger Peter Q. Geisling.

Gæster er velkomne.

Onsdag, den 14. december 2011 kl 18.00

Julearrangement

Svenne og Martin spiller samt Lucia-optog.
Lotteri.
Pris kr.: 195,- for menu incl. kaffe/the.
Tilmelding sker ved indbetaling på kredsens konto
senest den 24. november 2011.

Kun for medlemmer.

Onsdag, den 08. februar 2012 kl. 19.30

"Bliv i godt humør-aften”.
Kom og få en positiv og uforglemmelig aften med diverse underholdning.
Adgangstegn: hat/hovedbeklædning.
Deltagerpris kr.: 75,- incl. en let anretning.
Tilmelding sker ved indbetaling på kredsens konto
senest den 27. januar 2012.

Kun for medlemmer.

Onsdag, den 14. marts 2012 kl. 19.30

Mildred Fog tidligere sygeplejerske og fynbo - nu Fur-bo på 30. år - kommer og fortæller om sit liv på Fur og som eneejer af Fur Bryghus.


Gæster er velkomne.

 

 

 

 

1-dags tur til Anne Justs Have, Hune/Svinkløv Badehotel:


Den 4. september 2012 kl. 08.30 mødes vi på på Pendlerpladsen og kører nordpå til området omkring Blokhus. Undervejs får vi et rundstykke og en kop kaffe. Sidst på formiddagen holder vi ind et sted, nok en rasteplads, hvor der vil være mulighed for at købe frokost for egen regning eller spise medbragt mad.      Kl. ca. 13.00 er vi fremme ved haven i Hune, kendt fra et utal af tv-udsendelser. Skaberen af haven er desværre gået bort, men vi har heldigvis stadig mulighed for at opleve den fantastiske have. Der vil være tid på egen hånd til at opleve haven, købe kaffe og kage eller kigge forbi den fantastiske butik Blokhus Lys, fyldt med fristelser.
Efter besøget sætter vi kursen mod Svinkløv Badehotel, berømt for den helt specielle stemning og charme. Vi får først en rundvisning for at få det helt rette indblik i livet på et badehotel. Derefter venter os en forrygende god middag (drikkevarer for egen regning). Efter middagen vil der være tid til lidt frisk luft inden hjemturen.

Drikkevarer i bussen: Der kan købes kaffe, øl og vand i bussen. Det er tilladt at medbringe hvidvin til busturen, IKKE rødvin. 

Hjemkomst kl. ca. 22.00

Pris kr.: 675,- incl. middag på Badehotellet.

 

*****

 

Tur til Berlin:

Vi kører med bus til Berlin med afgang den 7. maj 2012 kl. 08.00 fra Pendler pladsen Jyllandsvej.
På rejsen bliver vi ledsaget af en dygtig chauffør og rejseleder, der vil gøre deres til, at vi får en god Berlin-oplevelse.
Vi starter med hyggelig buskaffe og et rundstykke. Kører via Padborg og når Berlin hen på eftermiddagen. Efter indkvartering på hotellet er der mulighed for en slentretur i Berlin. Vi bor på Hotel Panorama, se www.hotelpanoramaberlin.de/. Middag på hotellet og om aftenen nyder vi stemningen på Kurfürstendamm.
Næste dag efter morgenmaden går vi i gang med at udforske de smukke og historiske seværdigheder i Berlin. På gaden Unter den Linden ligger de historiske bygninger og statuer som perler på en snor. For at danne os et godt indtryk af Berlins store udstrækning mellem floderne Havel og Spree tager vi op i det 203 meter høje fjernsynstårn på Alexanderplatz (entre ikke inkluderet). Herefter går turen til Prenzlauer Berg, flugtmuseet Haus am Check Point Charlie, de enorme bygninger på Potsdamer Platz, den gamle og den nye Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche og sidst men ikke mindst Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Herefter vil der være tid på egen hånd. Middag på hotellet.
Den 9. maj forlader vi hotellet efter morgenmad og kører til De Nordiske Landes Ambassade. Derefter til Potsdam, hvor vi gør ophold ved det smukke rokokoslot Sanssouci og der bliver lejlighed til at spadsere en tur i parken.
Herefter går turen tilbage mod Danmark, og der vil være mulighed for stop ved grænsen, hvis vi ønsker dette. Hjemkomst ca. kl. 21.
Pris kr.: 2.050,-

Vær opmærksom på at her gælder "først til mølle". Sidste betalingsdag er 20. marts 2012.

HUSK: Med henblik på ambassadebesøget at maile:

Jeres fulde navn (som det står i passet) – samt jeres pasnummer.

til Margit Møller.

Prisen inkluderer:
Buskørsel i firestjernet bus, hotelophold i delt dobbeltværelse, 1 x buskaffe og et rundstykke, 2 x morgenmad, 2 x middag, udflugter (entréer ikke inkluderet), dansk rejseleder assistance under hele turen samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Drikkevarer i bussen: Der kan købes kaffe, øl og vand i bussen. Det er tilladt at medbringe hvidvin til busturen, IKKE rødvin.